Groepssessies

Het maken van Mandala's is een eeuwenoude kunstvorm om tot het diepste Zelf te komen
Het maken van Mandala's is een eeuwenoude kunstvorm om tot het diepste Zelf te komen

Stippen

De groepssessies zijn bedoeld om met gelijkgestemden te praten over je ervaringen rond een bepaald thema. In 2020 bied ik 3 creatieve workshops aan rond 3 verschillende thema's. We gaan stippen op keramiek en tijdens dit rustgevende proces is er gelegenheid om met elkaar te praten over een van onderstaande thema's. Je kan je hiervoor aanmelden via het contactformulier. De workshops zijn van 14:00 - 16:00 uur en zijn Euro 45 per persoon.

De thema's zijn:

- Stippen rond Rouwverwerking

 21 januari 2020 

- Stippen rond Depressie

18 februari 2020

 - Stippen rond Angst 

17 maart 2020


Stippen rond Rouwverwerking

Het verwerken van verlies noemen we rouwverwerking. Tijdens de workshop waarin we gaan stippen is er gelegenheid om je verhaal kwijt te kunnen. In ons dagelijks leven kan je het gevoel krijgen dat er niet altijd (meer) ruimte is om te vertellen over je verdriet. Je zult merken dat het contact met mensen die ook door een rouwproces gaan, helpt bij de verwerking van het verlies. 

Stippen rond Depressie

Een depressie is als een dame in het zwart. Wanneer zij zich aandient, stuur haar dan niet weg, maar nodig haar uit en kijk wat ze je te vertellen heeft. Deze uitspraak is van Carl Jung en het thema van deze bijeenkomst. Je wordt uitgenodigd om te vertellen over je somberheid. Misschien weet je waar de oorzaak ligt en misschien ook niet. Je bent van harte uitgenodigd om jouw verhaal te delen tijdens deze workshop.

Stippen rond Angst

 

Angst kan je leven in ernstige mate beperken. Angst kan een duidelijke oorzaak hebben. Er kan iets gebeurd zijn in je leven, waardoor de angst je leven is binnengekomen. Ook kan er sprake zijn van paniekaanvallen of angstgevoelens die zo maar ineens opkomen en waar je zelf geen verklaring voor hebt. Leven met angst is het thema van deze workshop. Luisteren naar elkaar geeft een gevoel van verbondenheid. Je bent niet alleen als het over angst gaat.