Loopbaanadvies

Mark* had al 8 jaar werkervaring en wist eigenlijk nog steeds niet goed wat het beste bij hem paste en wat hij het liefste deed.

 

Zijn broer had het bedrijf van zijn vader overgenomen, maar zelf had hij helemaal niets met het familiebedrijf. Maar wat hij dan wel wilde daar kon hij de vinger maar niet achter krijgen.

 

Mark vroeg me om samen met hem te gaan kijken waar hij het meest geschikt voor was. Ik heb Mark de CADT® afgenomen om zo zicht te krijgen op de onbewuste kant van zijn persoonlijkheid. Hij koos zonder aarzelen zijn voorkeuren uit de 8 beeldkaartjes en nam wat langer de tijd om een keuze te maken uit de tekstkaartjes.

 

Bij de volgende afspraak had ik het bord met zijn keuzes al klaar liggen om hierover in gesprek te gaan. We spraken over zijn onbewuste talenten en kwaliteiten en dit was voor Mark een echte eye-opener. Ook kwamen we de blokkades tegen die het hem al die tijd hadden belet om zijn ware bestemming te vinden.

 

Na een aantal gesprekken werd het hem duidelijk wat de rode draad in zijn leven was en welk carrière pad het beste bij hem zou passen.

 

* De naam is niet echt.

red-robin-therapie-loopbaanadvies